Verkoop boekjes

Beste ouders en grootouders van onze gevierden,

We hopen dat U genoten heeft van het Lentefeest/Feest van de Vrijzinnig Jeugd van Uw (klein)kind. Om U de kans te geven nog een mooie herinnering over te houden van deze viering, bieden we U de mogelijkheid nog een programmaboekje aan te kopen, want niet iedereen heeft dit op de dag zelf kunnen doen. Uw kind kan dit boekje kopen bij de leerkracht zedenleer, tegen een democratische prijs van €2.
In het programmaboekje vindt U alle namen van de gevierden en ziet U ook hoe de leerlingen via tekeningen en gedichten het feest hebben voorbereid. Ingesloten vindt u een formulier, om in te schrijven als medewerker van onze vereniging. We hopen dat U onze enthousiaste kern komt versterken. U kunt ook online inschrijven via http://ovmgeraardsbergen.h-vv.be, waar U foto’s kunt bekijken van de voorbije speelweekends en het Lentefeest/ Feest van de Vrijzinnige Jeugd. In de toekomst zal U er ook informatie kunnen lezen betreffende de vereniging, de cursus zedenleer en onze activiteiten.

Geplaatst in Communicatie